Na een lange, natte winter zijn eindelijk de eerste tekenen van het voorjaar zichtbaar! Ook op Fort Buitensluis zijn we ons langzaam maar zeker aan het voorbereiden voor het nieuwe seizoen. En wat belooft het een prachtig seizoen te worden, boordevol activiteiten en mogelijkheden om ons fort te bezoeken!

20 en 21 april openingsweekend

We hebben veel openingsdagen gepland voor dit seizoen. Onze agenda is bijgewerkt en we tellen maar liefst 69 openingsdagen! In het weekend van 20 en 21 april, tijdens het weekend van het verdedigingserfgoed, vieren we de start van het seizoen. Vervolgens organiseren we tot en met oktober elk 2e weekend van de maand Open Dagen. Tijdens deze Open Dagen is het Fort gratis toegankelijk voor het publiek en staan onze gidsen klaar om rondleidingen te verzorgen. Aanmelden voor een rondleiding kan hier.

Ook open als Veerdienst Anna vaart

Naast de reguliere Open Dagen, is het Fort dit seizoen ook open als Veerdienst Anna vaart. Dus als je een mooie tocht wilt maken van Fort Buitensluis in Numansdorp naar het authentieke Willemstad, en vice versa, combineer je overtocht dan met een bezoekje aan Fort Buitensluis. Tijdens deze dagen zijn er geen gidsen aanwezig, maar je kunt het Fort bekijken en een aangegeven route wandelen.

Zien we je binnenkort op het Fort?

We kijken er naar uit om je te verwelkomen op Fort Buitensluis tijdens het komende seizoen!