Bondgenoot Jack Verkamman stelt zich voor

Sinds augustus vorig jaar woon ik met mijn vrouw Jeannette en onze dochter Alice met veel plezier aan de Fortlaan. Oorspronkelijk komen we van Barendrecht waar ook onze kinderen zijn opgegroeid. Toen het unieke stekkie aan de Fortlaan werd aangeboden waren we meteen verkocht en daar hebben we zeker geen spijt van! Wat een heerlijke en rustige omgeving, mooie natuur met de dynamiek van de dorpshaven en het Fort. Aan onze levensloopbestendige woning is mijn kantoor gevestigd.

Waar is uw bedrijf gevestigd, en wat zijn de unieke eigenschappen van uw bedrijf?

Wij zijn gevestigd aan Fortlaan 19 maar hebben ook een kantoor in Yerseke en spreekruimten elders onder het motto; ‘altijd dichtbij de klant’. Vermogensadvisering in brede zin van het woord, is al vele jaren mijn vakgebied. Als ondernemer ben ik sinds 2014 aangesloten bij Duisenburgh Vermogensregie Nederland zodat o.a. continuïteit, kennis, AFM en compliance toezicht gewaarborgd zijn. Naast effectenportefeuilles onder advies of een vorm van vermogensbeheer, kijken wij verder, zo denken wij ook mee bij investeringen in bijvoorbeeld hypothecaire financieringen van ondernemersprojecten of vastgoed. Als DSi vermogensspecialist en FFP financieel planner denk ik financieel in de breedte met mijn klanten mee. Het gaat primair niet om een product maar om het klantbelang!

Wat is uw verbinding met Fort Buitensluis?

Sinds kort zijn wij woonachtig als ‘buren’ van het Fort. Zelfs onze staatnaam is ernaar vernoemd. Natuurlijk dragen wij het initiatief van renovatie en herontwikkeling een warm hart toe. Het Fort is als waterfort een bijzonder stuk erfgoed van de Hoeksche Waard waar we zuinig op moeten zijn en waar veel meer uit te halen valt.

Waarom vindt u het belangrijk om Fort Buitensluis te sponsoren?

Sponsoring van het project is voor ons een stukje maatschappelijke betrokkenheid voor iets waar we zuinig op moeten zijn. Er is veel geld nodig om de ambities te verwezenlijken en het is mooi wanneer we daar een ‘steentje’ aan kunnen bijdragen (onder het motto ‘vele steentjes maken een heel Fort’)

Wat zijn uw verwachtingen van het gerenoveerde Fort?

Wat zou het prachtig zijn wanneer het Fort straks gebruikt kan worden als toeristische trekpleister met rondleidingen, als uitzichtpunt over het water en als trouwlocatie.

Stichting Fort Buitensluis bedankt haar sponsors!

Steeds meer bedrijven verbinden zich met Fort Buitensluis als Bondgenoot, Project Sponsor of als lid van de Business Club. Ook sponsor worden? Bekijk hier de mogelijkheden.

Fort Buitensluis

Fortlaan 10
3281 KA Numansdorp

Volg ons op social media

Openingstijden

Bekijk onze agenda voor de planning van de open dagen. 

 

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuwtjes en activiteiten. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!